Εκδηλώσεις

Το Γυμνάσιο Αυλωναρίου Λέει «ΟΧΙ στο Κάπνισμα»

18 Δεκεμβρίου 2014
Στο πλαίσιο του Κοινωνικού Σχολείου και πρόσφατης εγκυκλίου του ΥΠΠΑΙΘ για δραστηριότητες κατά του καπνίσματος, το Γυμνάσιο Αυλωναρίου διοργάνωσε εκδηλώσεις με τίτλο «Λέμε ΟΧΙ στο Κάπνισμα», με τη συμμετοχή 18 μαθητών και την υποστήριξη της Διευθύντριας κ. Ρ. Κεχρή και των εκπαιδευτικών κ.κ. Ε. Παπαγεωργίου, Α. Καλομπράτσου.
περισσότερα »

Ενδοσχολική Επιμόρφωση στο Αυλωνάρι

01 Δεκεμβρίου 2014
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενδοσχολική επιμόρφωση με θέμα «Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και Αξιοποίηση Τεχνολογιών web 2.0» που συνδιοργάνωσαν το Γυμνάσιο και το ΓΕΛ Αυλωναρίου, το απόγευμα της Δευτέρας 1 Δεκεμβρίου 2014.
περισσότερα »

28 Οκτωβρίου- Παρέλαση

28 Οκτωβρίου 2014
Την 28η Οκτωβρίου πραγματoποιήθηκε στο κέντρο του Αυλωναρίου η παρέλαση των μαθητών από όλα τα σχολεία του Αυλωναρίου.
περισσότερα »

27 Οκτωβρίου- Γιορτή της σημαίας

27 Οκτωβρίου 2014
Τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου γιορτάστηκε στο σχολείο μας η γιορτή της σημαίας.
περισσότερα »

Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Παχυσαρκίας ? «Είμαστε ό,τι Τρώμε»

24 Οκτωβρίου 2014
Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά της Παχυσαρκίας και μετά από σχετική εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας για τη διεξαγωγή ενημερωτικών δράσεων στα σχολεία όλης της χώρας, το Γυμνάσιο Αυλωναρίου αφιέρωσε ένα δίωρο από την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στο θέμα της Ημέρας. Η ενημέρωση κινήθηκε στη βάση του θεματικού άξονα: «Είμαστε ό,τι Τρώμε», και σκοπό είχε τη διαδραστική πληροφόρηση των μαθητών σε θέματα υγείας και διατροφικών συνηθειών.
περισσότερα »

Εβδομάδα Πληροφορικής- Ώρα Κώδικα

13 Οκτωβρίου 2014
Στο πλαίσιο της δράσης «Εβδομάδα Πληροφορικής. Ώρα Κώδικα» οι μαθητές του σχολείου πειραματίστηκαν πάνω στον κώδικα κατά τις ώρες του μαθήματος της Πληροφορικής στο εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου.
περισσότερα »

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ? Όλοι Διαφορετικοί, Όλοι Ίσοι

07 Οκτωβρίου 2014
Με αφορμή την καθιέρωση της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, με θεματικό άξονα: «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα: όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι», το Γυμνάσιο Αυλωναρίου αφιέρωσε τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου σε δράσεις που σκοπό είχαν την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση της δημιουργικότητας των μαθητών.
περισσότερα »

Δράση Γυμν. Αυλωναρίου για βελτιστοποίηση σχέσεων με γονείς

05 Οκτωβρίου 2014
Μεγάλη ήταν η προσέλευση των γονέων στην πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Αυλωναρίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που εντάσσονται στη διαδικασία της Αυτοαξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου (ΑΕΕ) σχολικής μονάδας κι εφαρμόζεται στα σχολεία όλης της χώρας για δεύτερη συνεχή χρονιά.
περισσότερα »

Τελετή Αγιασμού Γυμνασίου Αυλωναρίου

11 Σεπτεμβρίου 2014
Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού του ΓυμνασίουΑυλωναρίου, την Πέμπτη 11/9/2014 και ώρα 10:00 πμ στον προαύλιο χώρο του σχολείου από τον εφημέριο της Ενορίας του Ωρολογίου και από τον εφημέριο του Αυλωναρίου και φιλόλογο του σχολείου π. Γεώργιο Κόσσυφα.
περισσότερα »

Αξιολόγηση

Εμφάνιση Αποτελεσμάτων